tim aymar 

kapat
  1. control denied vokalisti.Yer yer Bruce Dickinson - ronnie james dio tadları veren süper sesli adam ya da.

http://www.emptywords.org/PlaylistTim.JPG
    şöyle bir resmi var lakin (#961639)
    #961709 (daRkLove, 07.12.2006 02:15)
  2. "chuck schuldiner ezgilerini chuck schuldiner'den başka adam söylerse o iş tırt olur" hipotezini çürütecek sese sahip (merhum chuck schuldiner'in yan gurubu) control denied'ın süpersonic vokali. kara toprakla yek pare olan canımız ciğerimiz chuck'ımız schuldiner'imiz göçtükten sonra bu baba da kendi hacılarıyla power metal tabanlı "pharaoh" diye bir grup kurmuş idi. aslında çak'ın ölümünden sonra pharaoh'un asil üyesi oldu desek daha doğru olur, zira evvelden de var bu grup şeysi)fakat ses gitmiş sanki biraz babada. control denied döneminde daha bir cafcaflıydı sanki.
    #3575730 (Travman Olmaya Geldim, 24.06.2008 00:43 ~ 00:48)

© 2008 - uludağ sözlük

tim aymar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tim aymar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tim aymar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yellenme uzerine » cocugunu imam hatip lisesine gonderen ebeveyn » ulu sozluk hamachi ile fifa 08 oynuyoruz zirvesi 2 » cin seddi bitiminde cinlilerin ilk tepkisi » turklerin korku filmi cekememe sorunsali » pamuk prenses i igfal ederek uyandiran prens » the call of the wild » ise oglen gitmek » joga bonito » beni anlamadin ya ben ona yaniyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games