tiklamak 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cift tiklamak
  2. teraziye tiklamak
  3. web adresine tiklamak
  4. ezbere tiklamak
  5. reklamlara tiklamak
  6. sozlukteki reklamlara tiklamak
  7. reklamlara yanlislikla tiklamak
  8. gobek ile touchpad e tiklamak
  9. yanlislikla cok gec acilan bir programa tiklamak
  10. surekli bugun tusuna tiklamak

© 2008 - uludağ sözlük

tiklamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tiklamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tiklamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the doors cafe » letolojika » katya » zaman » scurtel » egzibisyonizm » ali yildirim » yanlis anlasilmis sarki sozleri » beat » erotomani » anket yaptim mutlu oldum » asagi saksonya » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » grandiyotize » enkontinans » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bursa da tam otobus biletinin 2 ytl olmasi » eh iste » kuran i yere atan kizin sonu » crazy » hayata tutunmaya calismak » ihtimal » unipolar depresyon » indian » ahmet hakan coskun » acoustic samurai » tikicanlar cezaevi » tatar » eidetic imge » hayat » metabolik sanrilar