tikkynin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir tikkynin ask guncesi
  2. bir tikkynin namaz kilmasi
  3. asker olan tikkynin acemi birligi hatiralari

© 2008 - uludağ sözlük

tikkynin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tikkynin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tikkynin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wyler » hic gelme gideceksen » gaba » canim evlenmek istiyor ulan » gamali hac yasagini savunan solcu » kadinlarin her seyi hatirlamalari » kimsenin sallamadigi yazarlar » ne olacak bu sagin kompleksi » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » sanri » sizoid kisilik » yar bana varmadi » rene garcia mericsoy » izmir turkuleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi pusu » asiret » ortasi delik sabun » matruska gibisin » ats2 » torrent ten dosya indirmek » home theater » gunes gazetesi » aurora » bana felsefe yapma ne olur » zuhahahaha denecek entryler » sozlukteki orta dunyalilar » tas » ergenekon cetesinin bir numarasi ataturk tur » spor tirmanis