tikky 

kapat
  1. (bkz: tiki)
    (july4th, 27.07.2006 19:32)
  2. tikky yada tiki diye tabir edilen, sahte sarışınlar, sahte ruhlar.

edit: yine, yeniden başlık başa kalmış. olabilir. anaç yapımın getirdiği bir sevecenlikle kabulleniyorum durumu, çocuğum gibi bakacağım başlığa. emin olun.
    (sosyalpenguen, 16.09.2007 02:49 ~ 02:57)
  3. Nesnelere tapma alışkanlığı olan, süslene süslene ilgi çekici hale gelebilen -o kadar makyaj yaparsalar- insan türüdür. Erkek versiyonları da vardır. Bildiğimiz magandalardan farkları yoktur.
    (heathcliff, 16.09.2007 02:54)
  4. rotring uçlu kalemler ben ilkokulu bitirirken çıkarmıştı bu modeli.klasik rotringden farklı olarak rengarenkti güzel kalemlerdi.sonra sonra bu kelimeyi kaliteli giyinmeyi sevenler için kullanmaya başladılar.anlamadığım şey neden bunu bi hakaret gibi kullanıp kinini kusar insanlar.size ne zararı var bu insanların parasını milleti bölmeye parçalamayamı harcıyolar yoksa sizin cebinizden alıp mı bu giysilere veriyolar.
    (spanger, 23.01.2008 23:24)
  5. örnektir.
    (bkz: erkeğin kokoş olması)
    (soldierday, 23.01.2008 23:26)
  6. (bkz: tikky erkeği)
    (bkz: tikky kızı)
    (stalker, 26.01.2008 19:26)
  7. yanımızdan üfleyerek geçen kızlardır. ya önünde durmuşuzdur ya da aniden önüne çıkmışızdır. katlanamazlar, sinirlidirler aynı zamanda her şeye aniden gülebilme tripleri vardır. dengesiz demesem de ne desem şimdi?
    (farah, 26.01.2008 19:28)
  8. dkny ayakkabı ile barbour mont arasına sıkışmış nesne.

hatta techno bir parçası bile vardır.. clublarda çok moda bu aralar

tikkylerde olmaz zarafet
    fondotendedir asıl marifet
    cadde de bayacaktır birgün elbet
    gel sen şu conconluğu sittir et
    (robert neville, 18.02.2008 16:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ayabakan » onur oymen » titre oligarsi parti cephe geliyor » kopya cekme teknikleri » diary of the dead » kutukutupense » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » erkekleri anlamanin yollari » kadinlarda erkeklerden farkli olan genler » facebook » satanic victory » aklini kullanan gerizekali » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » hataliyim sikiyosa ara » menemen olayi » cum partisi sex partisi hani bunun fuck partisi » alaturka solist » vans » deli kizim uyan » violet hill » emirgan » ski » konusunca error veren kadinlar » the green mile » pianotarium piano tribute to metallica » stop this song » karisini ozellestiren adam » hurriyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa