tikky turkcesi 

kapat
  1. (bkz: tiki türkçesi)
    #430665 (july4th, 16.07.2006 09:54)
  2. (bkz: öztikice)
    #1295435 (sen bana bu diyemezsin, 12.02.2007 20:32)
  3. beeaannn.
    seeaannn.
    o.
    beaassss.
    sieeaass.
    onnnaaaa.
    #1295470 (mese odunu, 12.02.2007 20:37)
  4. - yaee geçeaan bieas minbuse bindk tamamı sora şöfar dedki uzatmayan kalmasıaaan
    + eee
    - sora beaaan uzatım ayy bi şekerdi şöfeaar çok tatlıııaaa bölea kirli sakalıaa vardıaa
    + efeeeaaaat çok iiiiiiiiii olumlu enerji albildin miiii
    - eveaaat yane böle güçlü tımam mı kollar felan
    + annadım herif bildiiin iii yane ?
    - ayy eveeeeeeeaaaatt siz naptınz şekli koydunuz dimıı ??
    + bizdea kafe kapattık şekerim çok sıkı rapçiler geldieeaeaa
    - sıkılmadınız yane
    + yok ayol tam kal gelıyado kalktıaaak
    - çılgın geldımıaa ?
    + oha felan sorma yane
    #1295655 (nietzsche, 12.02.2007 21:06)
  5. onlar türkçeyi katlediyor sizde onların ağızlarını katledin ve agızlarının en manzaralı yerine sıçın hemde öyle bi sıçınki kusamadan ölsünler.
    #2105561 (omrum tribunde gecti, 10.08.2007 14:52)
  6. -yıldırım beyazıtcan
    -w değil v
    -q değil k
    -q değil g
    -yaw değil off yeter artık
    -a.q değil amıno goyim

(bkz: saçmalama)
    #3312769 (oturanboga, 24.04.2008 16:24)

© 2008 - uludağ sözlük

tikky turkcesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tikky turkcesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tikky turkcesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» got ekmek » naked » hugo boss » parantez » infiniti » incidentally » metallica nin metal bukebilecegine inanan metalci » yanlis numara diyaloglari » hayatinda hic uzay mekigine binmemis zengin » ne var yani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci