tikky dili ve edebiyati 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. emo dili ve edebiyati
  2. elf dili ve edebiyati
  3. laz dili ve edebiyati
  4. rus dili ve edebiyati
  5. ege dili ve edebiyati
  6. msn dili ve edebiyati
  7. kus dili ve edebiyati
  8. alman dili ve edebiyati
  9. smiley dili ve edebiyati
  10. ozenti dili ve edebiyati

© 2008 - uludağ sözlük

tikky dili ve edebiyati başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tikky dili ve edebiyati ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tikky dili ve edebiyati nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» actigi belalti basliga paso entri girmek » demans » happy go lucky » logitech » nestea limon » thug life nigga » cok gizli irak raporu » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » buy more » alaydim elin elime » that was just your life » esens » ingilizce entry yazan yazar » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » the four horsemen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » afrodizyak » rtuk » fight club izleyip vur bana diyen mal » ron wood » galatasaray kupasi » dippoldism » burdur » kreator » 2008 nobel edebiyat odulu » koreografi » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » banardag » sevgilinin zaman istemesi » moderasyonla konustum haberler iyi » dendrophilia