tiki olan tiki 

kapat
  1. belli söz ve davranışlara karşı istemsiz tepkisi olan tikilerdir.

kendilerine kısaca tikli tiki derler.

yanında converse denilince zıplayan bir tiki tanımıştım, hali içler acısıydı... *
    tiki nedir bilmiyorum; tek anladığım bu güruhu oluşturan kişilerin ortak bir giyim ve davranış tarzları olduğu, çoğunluğunun kız olduğu, çoğunluğu kız değilse bile kızları daha çok ilgi çeken, nişantaşı civarında konuçlanan kişiler ...
    #1675852 (cikolatavekahve, 23.05.2007 01:11)

© 2008 - uludağ sözlük

tiki olan tiki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tiki olan tiki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tiki olan tiki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» osur ulan allahsiz » fenerbahce huzurevi » doe maar » evin » galatasaray a on libero adaylari » sozlukteki koylu dusmanligi » yipyip » google 2001 » gs nin sukru saracoglunda kupa kaldirma hayali » gunluk dil » hayat » turkiye denizcilik isletmeleri » izmirli kizlar » groagh com » sahaya domuz kafasi firlatmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » na bu kadar » sinan guler » corcorado » ipsiz recep » 2008 nobel fizik odulu » aramaya inanmayan ibne » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » usuyen kutup ayisi » transatlantik egilimler » cihan haspolatli » zekeriya oz » votka » the tudors » saba tumer » ha ha