tiker misin sabaha mi birakirsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. iner misin sabaha mi birakirsin
  2. dover misin sabaha mi birakirsin
  3. sen ruya misin serap misin gercek misin
  4. abim misin babam misin ne hakla karisiyorsun bana
  5. desem anlar misin dilemmasini bilir misin
  6. bagyan bakar misin benimle cikar misin
  7. bacim bakar misin benimle cikar misin
  8. kiz sen manyak misin biraz oynak misin
  9. ateist misin satanist misin nesin
  10. yanar misin doner misin

© 2008 - uludağ sözlük

tiker misin sabaha mi birakirsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tiker misin sabaha mi birakirsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tiker misin sabaha mi birakirsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» firefly studios » kulupler birligi » prince » harry potter okuyan yetiskinler » ataturk vs fethullah gulen » cop kutusu tekmelemek » hazreti ebubekir » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » siyah klavye » google earth de eski sevgiliyi gormek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci