tik tik tik eyi gunler 

kapat
  1. bir zamanların unutulmaz yapı kredi reklam repliği. 90'lı yıllarda her 10 kişinin en az 5'inin dilinden düşmeyen söz.
    #768423 (asiti kaçmış kola, 24.10.2006 00:12)
  2. yamulmuyorsam selahattin taşdöğen'in söylediği, yapı kredi reklamı repliği.
    #3483037 (hatun yoksa gidicem ben, 02.06.2008 15:03)
  3. orta okul zamanlarımda o reklam yüzünden bütün sınıf gözlüklerimin camlarına vurup sırıtarak bu sözleri tekrarlıyordu hemen hemen her gün. belki de bu yüzden hiç hazetmediğim bir reklam.
    #3484191 (malzeme, 02.06.2008 19:50)
  4. yapı kredi binasına yerleştirilmiş gizli kameralar ile bilgi çalmaya çalışan bir ekibin hizmetli tarafından basılmasını konu alan reklam filmi. kameranın en son kaydettiği görüntü sade kahvedir.

- " panikleme panikleme"
    #3703376 (kabacocuk, 22.07.2008 18:13)

© 2008 - uludağ sözlük

tik tik tik eyi gunler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. tik tik tik eyi gunler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tik tik tik eyi gunler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fk kharkiv » gul dikeni » ense fetisizmi » tom morello » marcus fenix » nukleer bomba cikti delikanlilik bozuldu » 29 agustos 2008 uefa kupasi kura cekimi » vatandasi arkadan kucaklamak » itu sozluk » liverpool fc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games