tijen beni paket ettiler karicim 

kapat
  1. bobby tatketcapin kılıbıklar ve dominant karılari hakkında kaleme almiş oldugu rifki korkan-necla ezergecer, timur-tijen ve zülfü fülüt- makbule tokmak ekseninden feyz alarak yazmiş oldugu belgesel roman türünün yüz akı olan eseri kıraat ederken agzinizdan bol bol niiiiiiiiiiiiii nidasi cikacağina emin olabilirsiniz.
    #3425991 (mulayim, 21.05.2008 10:36)

© 2008 - uludağ sözlük

tijen beni paket ettiler karicim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tijen beni paket ettiler karicim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tijen beni paket ettiler karicim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» d a f » belgetor » tum eski sevgililerin kokune kibrit suyu » tugce becerikli » nouriel roubini » uhde » dakianus antik kenti » bos salladim doluymus » actigi belalti basliga paso entri girmek » the end of the line » dunyanin en yasli bakiresi » iki erkegin koluna girip yuruyen kiz » hayat ne cabuk geciyor » kelly macdonald » mirac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag forum » space monkey » devrim arabalari » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » sekropia » nisantasi nda takkeyle gezme ozgurlugu » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » grand theft auto online » galatasaray universitesi » behold the man » alice in hell » you don t care about us » sagopa dan baskasini tanimam abi » 10 ekim 2008 goran bregovic izmir konseri » astroloji haritasina bakarak asik olan tip