tifilafet 

kapat
  1. yeni bir yazar.
    (bkz: welcome to matrix)
    #4254877 (satantango, 20.11.2008 08:57)
  2. 5. nesil yazar.
    #4259323 (zookeeper, 21.11.2008 10:03)
  3. gözlerinde x-y koordinatları var bunun. böyle milimetrik milimetrik de ölçülü hatta.
    tatlı insan evladı. hep güler. dedikodu yapar. yemek yapar. insanı uykudan manyak manyak yöntemler kullanarak uyandırır. bazen çok saftır bazen çok fırlama. orta ayarı yok. bazen gözünün önündekini göremez ama en saklı şeyi şak diye çıkarıverir ortaya. poker bilir. poker oynar. üçte yatar beşte kalkar. yediye kadar ders çalışır. dokuzda sınava girer. çalışkandır. beni sever. çok sever. çok kıskanır. canımdır.
    #4379371 (tskrn, 18.12.2008 15:04)
  4. gelmiş çatmış doğum günü.
    anne ve babasına teşekkür borç bilinesi yazar.
    hayatımın renkli süsü, fon müziği playlistinin en sevdiğim şarkısı.
    iyi ki var.
    #4469879 (tskrn, 04.01.2009 23:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

tifilafet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. tifilafet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu tifilafet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about tifilafet. Copyrights of the articles are belong to their authors.