ticari muzik yapmak 


kapat
  1. Ticari müzik yapmak 2 ye ayrılır. Biri bilerek yapmak diğeri ise bilmeden kendi hislerinizi koyarak yapmak. Eger bilerek satsın diye yapılırsa bu şarkı muhtemelen bir 3 sene sonra tamamen unutulur ileriye yonelık bir çalışma olmaz. Ama gercekten yaşanmış bişeyler gercek duygularla yansıtılırsa parcaya ve bu unlu olupda kral tv gibi kanalların top 10 listesine girerse ticari parca dinlenmez gibi bir önyargıyı kaldırabilir. Gençler kesinlikle kral tv izlemezler yada ne biliyim mtv. Mtv de cıkan guzel pop şarkılarını kaliteli olanlarını gorunce bile direk degıstırırler onlar için tek şey vardır cunku onceden akıllarına sokulan ticari muzik iyyydusunseci. Bence emek verilmiş her müzik dinlenmeli. Hoşuna gidip de dısarıdan ne tepki alırım acaba dusuncesıyle dinlenmiyorsa karakterde bir bozukluk vardır zaten.
    #141215 (hendrix, 31.03.2006 03:16)
  2. ülkemizde ki şarkıcı/türkücü takımının %99'unun yaptığı yapmakta olduğu müzik türü. geri kalan %1'in de yaptığı işleri sadece bilenlerin bilmesi de ayrı bir acı.
    #1481296 (montezumas, 01.04.2007 23:45)
  3. tarkan'ın türk sanat müziği söyleyebildiği halde hepsi senin mi gibi şarkıları söylemesi.
    #1481350 (minti, 01.04.2007 23:54)
  4. bilmeden yapanlar için:
    (bkz: mithat körler)
    #1481355 (nokia şarzı, 01.04.2007 23:56)
  5. müziğin içine ticareti karıştırmaktır, mesela;

    -bakkal amaca, bakkal amca..
    + ne var?
    - uniiin var mi?
    + var, var.
    - şekerin var mi?
    + var, var.
    - sütüün var mi?
    + var, var.
    - ne duruyorsuuun?
    + ne yapayım?
    - helva yapsana, helva yapsana..

    " şehsuvaroğlu irmik helvası
    helvada kalite.."

    (bkz: şimdi reklamlar)
    #1481480 (fewzi1907, 02.04.2007 00:13)
  6. (bkz: cradle of filth)
    #2195324 (dark darkest darko, 25.08.2007 10:21)

© 2008 - uludağ sözlük

ticari muzik yapmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ticari muzik yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ticari muzik yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 26 agustos » yemek yapmayi bilmeyen kizla cikan erkek » cm yilmaz » 22 temmuz 2007 secimlerinin gosterdikleri » umit ozat gibi orta acmak » vajina » sozluk formati » mikael akerfeldt » telde kizla konusurken arkadasin sesler cikarmasi » uzaydangelenkozmikisin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci