thut s 2 

kapat
  1. Manyak olduğu kadar amatör müzik grubu

Grubun henüz tam kadro çalıştığını görmedim

vokal-gitar: Erdost Yergin
    Bateri: Taner Saygılı
    Bass: (kimler geldi kimler geçti)
    lead gitar: (kimler geldi kimler geçti)

en popüler şarkıları için (bkz: umut fuckerın ekmeğidir)
    #175782 (TTTDDD, 17.04.2006 19:15)
  2. (bkz: gereksiz müzik grupları)
    #603441 (thetempleoftheking, 03.09.2006 15:50)

© 2008 - uludağ sözlük

thut s 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thut s 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thut s 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uludag sozluk vs itu sozluk » soguk alerjisi » cmylmz » mulayim » tanriya acik mektup » babayi ukulele calarken yakalamak » tutun kolonyasi » kate mosse » revenge » baslik sikintisi cekmek » turklerin cok iyi yaptigi isler » vicdan olmadan iman olur mu » pkk » depreciation » night ranger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ne olacak bu sagin kompleksi » uluslararasi bursa karikatur yarismasi » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » turk dizisi cekmek icin gerekenler » moonshield » air » 2 saat icinde deprem olacakmis » basbug ataturk » kara hilal » gozu iste eli oynasta olmak » antiochia ad tavrum » tayfun candan » bon iver » dilber kocarslanli » paraphilia