throw momma from the train 

kapat
  1. *

(bkz: Throw Momma from the Train) 1987 yapımı senaryosu whoopi goldberge ait olan başrollerinde aktöre Billy Christal ın eşlik ettiği annesini öldürmek isteyen bir adamın komik hikayesini anlatan De Vito filmi.
    #947340 (dancerinthedark, 04.12.2006 11:15 ~ 11:19)
  2. (bkz: annemi trenden nasil atarim)
    #947350 (larker, 04.12.2006 11:18)

© 2008 - uludağ sözlük

throw momma from the train başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. throw momma from the train ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu throw momma from the train nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» peri masali » i saw her standing there » disko krali » cik televizyona de ki ben musteriyim » var misin yok musun » ukteyi artilayan zihniyet » yasamsal tespitler » seriatci basketbolcu » gokhan saki » dokunup kacan kucuk cocuk » feather geranium » universite » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » dertleri zevk edindim » gokhan gonul dostlari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk silahli kuvvetleri » beni al » nazim hikmet e nazim usta demek » prescott » bosa cikmis volkan demirel bakisi » anti 14 subat timi » bir anda » kaos » agalloch » suha ozgermi » burhan altintop lost ta oynasin » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » bir kalemde silmek » alkollu halde araba kullanmak » eksi sozluk te basligi var