threshold point 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. threshold
  2. on the threshold of liberty
  3. dweller on the threshold
  4. absolute threshold
  5. point to point protocol
  6. point to point links
  7. point 45
  8. red point
  9. point man
  10. g point

© 2008 - uludağ sözlük

threshold point başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. threshold point ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu threshold point nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yanlis anlasilmis sarki sozleri » favori filmi recep ivedik olan insan » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » disko krali » takdir » sabah sabah seda sayan » uludag sozluk vs itu sozluk » sacma sapan baslik yonlendirmeleri » tutunamayanlardan » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » alice in hell » manowar » rtuk » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » ukteyi artilayan zihniyet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dun gece avatarini optum de yattim » 934 tane fake hesabi olan yazar » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » bendeki sen gitti » ogrenci evi » 7 yazar birlesip moderatore girmek » alaydim elin elime » ak 47 » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » masumiyet muzesi » wolfshade » gazino bulbulu » psychosexual development » banu guven hatirina ntv izleyen insan » medeni cesaret