thomas hitzlsperger 

kapat
  1. bu yıl stuttgat la çok iyi işlere imza atan. orta sahanın tam ortasında oynayan mesafe tanımaz şutları ile ünlü futbolcudur. aynı şutları fm de de en ince şekilde bizlere sunmaktadır.
    #1753849 (isildur, 11.06.2007 14:51)
  2. " türkleri otobüsle evine yollamadan maç kazandık sayılmaz " diyen, ukela alman.
    #3575836 (waLking away, 24.06.2008 01:17)

© 2008 - uludağ sözlük

thomas hitzlsperger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thomas hitzlsperger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thomas hitzlsperger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezik » mandalina baligi » demonstration » the 39 steps » lupelius » abaza go home » universiteye minibusle giren insan » merve kavakci » yaran olaylar » paket mi olsun burada mi yersiniz » silent running » ultmtu » dacryphilia » yamyamlik » beat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » euro truck simulator » delivery at frontier » astereognozi » ruyalarda bulusmak » mayokini » basliklari alt alta okumak » senin olmaya geldim » o cocuklari » hamsi » gotumuzde ergenekon parmagi » kavak yelleri » beyaz show » agla sevgili yurdum agla » disortografi » var misin yok musun ajdar