thomas harris 

kapat
  1. the silence of the lambs, hannibal lecter ve red dragon gibi filmlerin kitaplarını yazan yazar kişi.. az yazmış öz yazmış kendisi..
    #565078 (lyla, 22.08.2006 07:01 ~ 24.06.2007 06:51)
  2. heyecan ve gerilimin hiç duraklamadığı eserleriyle, polisiye gerilim tarzında yepyeni bir çığır açmış amerikalı yazar.
    #1423703 (abberline, 17.03.2007 22:10)
  3. özellikle kizil ejder de polis tiplemesine öle bir kişilik işlemiş ki; içinde bir vahşi taraf taşıyan adamımız, cinayetleri adeta gözünün bebeğinde yaşıyor, katilin beynine giren ve onu okuyan bir adam olarak, seri cinayetlere bir ruh katıyor.. ve elbette stil sahibi katilimiz hannibal lecter i tanıdığımız kitabın yazarı olarak kendisine ayrıca saygı duyuyoruz.
    #1423720 (zargana, 17.03.2007 22:16)
  4. iyi bir yazar psiko-gerilim yazarı. kızıl ejder* adlı kitabı 80'li yıllarda "sapık" adıyla yayınlanmıştır. kızıl ejder'e daha sonra dönüşmüştür.
    #3400164 (galapagoslu iguana, 15.05.2008 13:59)

© 2008 - uludağ sözlük

thomas harris başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thomas harris ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thomas harris nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» teror » kisa boylu bayanlar » abwehr » muktedir » gossip girl » turgay bahadir » butafor » sigara » ajda pekkan » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » futbol tartismalari msn zirvesi » ilbay » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » terbiyesiz yazar » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuresel krizi az hasarla atlatmak » ambassador » yazar olmaktan sikilan yazar » sebastian leto » zalgiris kaunas » soza » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » cuk kadar » la vie populaire » zall in eksisozugu satin almak istemesi » izam » i dont wanna know » fatihkul » fair tail » kirk yillik kefalim boyle got gormedim