thomas brezina 

kapat
  1. 30 Ocak 1963' de viyana' da doğmuş olan, avusturyalı çocuk kitapları yazarı.
    "Okumak çocuklar için bir serüven olmalıdır." diyerek dort kafadarlar takimi dizisini yazmıştır. kaç kitaptan oluştuğunu bilmediğim, ancak ,lk 32 tanesine sahip olduğum ve bir çok serüveni içeren bu dizi benim gibi pek çok çocuğa okuma alışkanlığı kazandırmıştır. gerçek anlamda okuduğum ilk 32 kitap thomas brezina' ya aittir.
    #3589591 (seybn, 27.06.2008 18:16 ~ 18:19)
  2. çocuk kitaplarının yanı sıra gençlik romanlarıda yazmakta olan bir yazar.
    #3627865 (soytari kral, 06.07.2008 16:48)

© 2008 - uludağ sözlük

thomas brezina başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thomas brezina ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thomas brezina nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mylastdaysasachild » dam ustunde uyuyakalmis sevgili » kadin aldatirsa » abdulkadir es sufi » sedatifler » kitabevi » lemon64 com » ingvar ambjornsen » identifikasyon » yar bana varmadi » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » bolot bayrishev » sensoryum » tahrip gucu yuksek diziler » gordon s gin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eidetic imge » teksir kagidi » favori uludag sozluk yazarlariniz » moravia » aura noir » histeri » nihilistik sanrilar » sonic syndicate » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » zenobia » serbetli tatlilar » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » sagcilari taniyinca solcu olmak » elimde olsaydi » uludag sozluk moderasyonu