thirteenth step 

kapat
  1. a perfect circle'ın ikinci stüdyo albümü. 16 eylül 2003'de virgin records'dan çıkmıştır.

parça listesi:

01 - "the package"
    02 - "weak and powerless"
    03 - "the noose"
    04 - "blue"
    05 - "vanishing"
    06 - "a stranger"
    07 - "the outsider"
    08 - "crimes"
    09 - "the nurse who loved me"
    10 - "pet"
    11 - "lullaby"
    12 - "gravity"
    #1317896 (Khutuck, 18.02.2007 01:03 ~ 01:06)

© 2008 - uludağ sözlük

thirteenth step başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thirteenth step ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thirteenth step nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mystery » forgetting sarah marshall » classy goth » eglenceye eslik edememek » schizo » mark jackson » tek bildigi kufur aq olan cahil insan » engizisyon » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » erdogan in milli takim kampini ziyaret etmesi » karakolda ayna var » teb kobi tv » aba guresi » hayat bilgisi » sen de benim kadar gercekleri goruyorsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » koyuncular » depr » delikanli adam » otme bulbul » sozlukle ilgisiz istekler » mihrap dagi » acrotomophilia » 90 larda cocuk olmak » eskimolar turk mu sorunsali » bunu mu demek istediniz » erhan goksel » gerdek gecesi diyaloglari » terry kath » carmen electra » eski sevgili