thing 

kapat
  1. ing. şey.
    #1499065 (larker, 06.04.2007 18:48)
  2. think ile sık sık karıştırılır. ya da ben hep salaklara denk geldim.
    #1499081 (bahdeniz, 06.04.2007 18:52)
  3. fantastik dörtlü'deki yaratıkımsı ağır abinin orijinal adı.
    #4029009 (dulgerbob inciryapragi, 01.10.2008 03:25)

© 2008 - uludağ sözlük

thing başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thing ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thing nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acik imza » deniz yilmaz » dusunce akimi yavaslamasi » roman shirokov » uludag ve eksi sozluk atismasi » kisinin bir hayati olmadigini anladigi an » yeni uu otomasyon sistemi » bir kalbin icinde agliyor ask » uludag forum » ezik » 325 inci donem askere gidecek sozluk yazarlari » spanish lesson » banardag » anlik » master of puppets » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metrodaki guzel kiza asik olmak » sorrow » sampuan yerine deterjan kullanmak » icinde patlasin » benighted » cok eski sevgilinin aramasi » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » lavaboya kul dokmek » bunu mu demek istediniz » aba guresi » tereyagli bi bucuk iskender » maddi hasar » disortografi » otobuste midenin bulanmasi » bilinc