thetempleoftheking 

kapat
  1. ikinci nesil olmasına karşın adına başlık açılmamış yazar. * *
    #447729 (sadakatsiz, 21.07.2006 19:06 ~ 22:44)
  2. bütün entrylerimi, bizzat şahsen takip ettiğini düşündüğüm yazar.* *
    #458771 (enterezan, 25.07.2006 12:06)
  3. nick'inden rainbow meraklısı olduğunu düşündüğüm, sempatimi kazanmış yazar.
    #458813 (koko, 25.07.2006 12:22)
  4. (bkz: temple of the king)
    #561535 (halit ayarcı, 21.08.2006 04:20)
  5. aslında ne zamandır yazmak istiyordum başlığı altına, fakat uzun olması ve okuyanı geçmişe döndürmesi amacıyla bekledim. Belki aklıma birşeyler gelirdi ya da bir takım ortak hatıraları anımsardım. Bu arada seni yerim sosis temalı pınar reklamı çıktı. Bizi apolitik olmakla suçlarlar, belki 80li yılların yoğun siyasi atmosferiyle yetişmedik ama süleyman demirel, tansu çiller, erdal inönü, mesut yılmaz taklidi yapan komedyenler bizim zamanımızda resmen bölünerek çoğaldılar. Siyaseti onların tek tip yapılan taklit ve sözlü argümana dayalı espirilerinden öğrendik. Benny hil vardır birde trt'de yayınlanan. Ona da çok gülerdim ben, ya da sen. Parliament sinema kulübünü gönül rahatlığıyla sadece babası evde olmadığı zamanlarda izledi benim kuşağım. Çünkü annelerimiz göz yumardı, nazımızı sadece onlara geçerebilirdik. Çook öncelerden hatırladığım trt 1 filmleri var parliament sinema kulübü dışında. Ama o zamanlar baya küçüktüm. Tabi ya, polis akademisini ilk orada izlemiştim şimdi hatırladım. Cuma günleri misafirliğe gidilirdi o zamanlar, aile biraradaydı. Eve gelir, annemin "şükran teyzelere gideceğiz" haberiyle havalara uçardım. O zaman aile biraradaydı, şimdi abim başka yerde ben başka yerdeyim.bigisayarı vardı şükran teyze'nin oğlu halil'in, prince of persia, caveman, emlyn hughes international soccer oyunlarına dadanırdım gittiğimde. Kedi misali sevdirirdim kendim, sonra bilgisayarı açarlardı bana. ÖZellikle futbol oyununu severdim ben, belki ronaldinho'nun artistik hareketleri yoktu ama orta sahadan gol atmak çok zevkli olurdu, sonra sahaya çıplak adam girerdi. Net değildi, anlaşılır değildi beyaz kareler, alt tarafta kahverengi ve biz buna çıplak adam derdik, çünkü hayal gücümüz vardı şimdi ki gibi her şeyi grafikerler, programcılar, oyun yapımcıları yapmıyordu. Belki ondan gelişmişri hayal gücüm.

sonra misafirlikten dönüştü pantolonumu yolda çıkarırdım ben. Eve geldiğimde düğmeleri çözülmüş kahverengi kadife pantolonu çıkarmak kalırdı geriye. Yıllar önce mahalle abileri vardı, bizden yaşca büyük olurlardı işi güçleri olmaz bizle takılırlardı. Çünkü saygı gösterirdik, çünkü tapardık onlara. Ulaşılmaz insanlardı onlar bizim için, örnek alırdık onları. VE bugün ben o abilerdenim, benden küçükler beni anlatıyor akranlarına. KAvgalara ben çağrılıyorum artık. Büyüdük işte, söyletmeyin bunu bana. Dur ben tekrar açayım emre aydın'ı thetempleoftheking, belki bir gün özlersin i de da sana ithaf edeyim, gerçi biliyorum sen her gün özlüyorsun anıları...
    #728057 (zabalayn, 12.10.2006 16:35 ~ 16:36)
  6. (bkz: temple of the king)
    #835022 (cennetten kovulan, 09.11.2006 12:27)
  7. geç farkettiğim yazar kişisi.
    #843428 (kelmajeste, 11.11.2006 05:04)
  8. '' dereköy ü de nerden biliyor acaba'' diye düşündüğüm, yoksam hem dereköy lü hem de rainbow sever midir diye merak ettiğim, entrylerini de zevkle okuduğum yazar!
    #843446 (little girl in bloom, 11.11.2006 05:21)
  9. ankara ben değil duvarlar sarhoş zirvesinde görmek istediğim yazar(-dı) göremedik, halbuki 90lara dair konuşsaydık çıkarsaydık tadını doya doya ne güzel olurdu be..olsun, gönüller bir yazarı.
    #945847 (zabalayn, 03.12.2006 23:16)
  10. sözlükte yazmak sahnede oynamak gibidir. SAdece yazarsın. Yazmakta amacın yoktur, kaygın yoktur, victor hugo'nun deyimiyle yazarken ufalırsın, erirsin. Bu victor hugo çıplak kadın vücudu üzerine yazdığında ilham geliyormuş ek bilgi. işte bu kadın vücudu, amiyane tabirle thetempleoftheking'tir benim için. Çünkü ilk beğenilerini sunan kişiydi, beğenmişti benim kendi çapında yazdıklarımı. ilham perisi diye bir şey varsa, sözlükte thetempleoftheking'tir benim için. Az önce değindiğimiz gibi tek bir seyirci olsa bile, sadece ona oynarsın. Onunla göz teması kurduğun an aslında anlarsın ki tüm salon dolu olsa bile o heyecanı, o gücü, o yaratıcılığı veremez. Ama tek bir kişiyle kurduğun bağ, temas, kontakt yada adı her neyse işte bunu bana vermişti thetempleoftheking. ARtık sık yazamıyorum, bu biraz şuna benziyor eksi'de o özendiğimiz günler "Ben olsaydım şunu da yazardım" dediğim başlıklar tükendi. çünkü hobi mesleğe döndüğünde aynı zevki almazsın ya, işte bu biraz öyle. o yüzden öylesine yazıyorum. sözlükteki birinci yaş kutlamalarına uzağım, kimseye de yazmıyorum bu yüzden. Ama thetempleoftheking farklı, ne diyim inşallah sözlük birinci yaş zirvesinde tanışırız da muhabbetin belini kırarız. biliyorum uzak yerlerde ama olsun, gönüller bir be tempılım...
    #1155389 (zabalayn, 14.01.2007 23:53)
  11. radyo uludağ'da 70 lerden çaldığı şarkılarla beni mest eden yazar.
    #1359648 (tifosi, 28.02.2007 23:02)
  12. vakti zamaninda radyoda "temple im" dedigim icin komik diyaloglarimizin oldugu yazardir. iki - uc kere yayinina denk gelmistim radyo da, cok zevkliydi ama birakti. ne yazik ki, canada dry'in baslattigi radyo ve sozlukten uzaklasma gelenegi onunla ve ardindan da kopushumla devam etti.
    #1668499 (limon cicegi kolonyasi, 21.05.2007 07:42 ~ 07:44)
  13. tanımasamda bir çok entrysini beğendiğim yazar, nickide ilgimi çekmemiş değildir.
    #2068593 (soulsick, 04.08.2007 15:30)
  14. Eşsiz, benzersiz, Bulgaristan çocuğu. Hep özel bir yeri olacak bu insanın. *
    #4843290 (saklaban, 11.03.2009 18:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

thetempleoftheking başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. thetempleoftheking ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thetempleoftheking nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about thetempleoftheking. Copyrights of the articles are belong to their authors.