there is no spoon 

kapat
  1. matrix filminde gördüğümüz görüpte beğendiğimiz bir olay.
    #23794 (taylanabi, 18.01.2006 07:28)
  2. kasik kalmamis abi, hepsi bulasikta. catalla yiycez artik napalim.
    #23800 (child, 18.01.2006 07:59)
  3. evde birçok kisi gibi anneye belli etmeden denedigim beceremedigim üstüne bide anneye yakalanip ''annem bu kasikta leke var görmedin mi yikarken?''gibi bi suçlamada bulunmak zorunda kaldigim felsefeciktir.
    (bkz: canim annem)
    #38162 (chosen, 25.01.2006 23:24)
  4. matrix'te neo'nun sarfettigi mukemmel cumle.filmi komple anlatiyor bana kalirsa.
    (bkz: aslinda bir kasik yok)
    #199592 (ugly, 26.04.2006 13:14)
  5. (bkz: unutulmaz film replikleri)
    #407859 (Confusedy, 09.07.2006 08:38)
  6. insanın neo'nun yerinde olup da "olum elinde lan, görmüyon mu?" cevabı veresi geliyo *
    #407868 (Doom Caller, 09.07.2006 09:36)
  7. "there is no bullet*" diyerek ölümden dönmesine sebep olan hadisedir.**
    #735065 (fewzi1907, 14.10.2006 03:41)
  8. "there is no love, only a few hormones and chemicals flying in your brain" diyerek aşkı da yok edecek söylem. gülüp geçiyoruz, çünkü "there is dick and jane. which loves each other" diyoruz mütemadiyyen.
    #735072 (bl, 14.10.2006 03:44)
  9. morpheus:gel neo,sana şu matrixi daha sakin bir ortamda anlatayım
    neo:nereye gidiyoruz?
    morpheus:işkembeciye...
    neo:güzel!..
    işkembeciye girilir.

neo:he abi çorbalar geldi de neyle içiçez çorbayı?kaşık nerde?
    morpheus:"kasik aslinda yok"
    neo:ben bu işi anlamadım abi,ben güney afrikayada gitsem çorbayı kaşıkla içerim...
    morpheus: kasik aslinda yok
    ...(sürer gider)
    #3316909 (ekinoksah, 25.04.2008 14:25)

© 2008 - uludağ sözlük

there is no spoon başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. there is no spoon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu there is no spoon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun » sozlukteki toronto da yasayan yazarlar » eidetic imge » max damage » ehi ehi ehi » sevilmedigini bilerek yasamak » bes parasiz » medine nin mucevheri » oligofreni » stevemcqueen » kadinlarin benzetme meraki » hela yerine wc diyen vatan haini » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » elbe » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » siyasetsizligin kirliligi » kleptomani » serbetli tatlilar » randy marsh » kirgizistan milli futbol takimi » xentrix » kanuni sultan suleyman » nurhak » guvendik » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » mangal yapan adamdaki gereksiz telas ve fedakarlik » avrupa yakasi » penis bankasi » mona sax » anket yaptim mutlu oldum