theo angelopulos 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. theo lucius
  2. theo janssen
  3. theo weeks
  4. theo angelopoulos
  5. theo van doesburg
  6. theo jansen
  7. theo jorgensmann
  8. theo ratliff
  9. theo walcott
  10. theo van gogh

© 2008 - uludağ sözlük

theo angelopulos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. theo angelopulos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu theo angelopulos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siyaset din futbol ucgeni » dam ustune cul seren eski sevgili » yavsak sozluk yazarlari listesi » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » priapizm » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » pkk nin lider kadrosu » sehitlerin naaslarinin curumemesi » okul kantininde kimiz satilmamasi » yumurtanin fircalanmams tarafi » mantikla din aramak » regl kokusuna cozumler » paris je t aime » balos kalesi » kendini super seksi sanan erkekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran dilenci diyaloglari » dam basinda oturan eski sevgili » lost » balik avlama yasagini savunan salci » g56ogle » bu cocuk okumaz » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » perde ani » parafazi » sevgiliyi blendera atip suyunu icmek » stifler » kastamonu da ne yapsak ne yapsak off zirvesi » cok seviyorum lan seni » ibrahim yorgunlahmacun » the dreamers