thegame 

kapat
  1. anathema baslıgındaki entrymi calıp, ustune bir daha aynı baslıga copy paste etmis ilginc bir olusum.
    (catherine blake, 27.08.2006 23:15)
  2. copy paste de çığır açmış yazardır.aynı başlık altındaki başka bir yazara ait olan entry i aynen alıp (sadece bkz lardaki şarkı isimlerinde ufak oynamalar yapılıyor) aynı başlığa copy paste edecek kadar cesaretli (!) bir yazar.
    (bkz: bu kadarına pes)
    (wolfshade, 27.08.2006 23:28 ~ 28.08.2006 00:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fotospor » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » gul » hadise » pierre joseph proudhon » ulkucu » amasi mamasi yok » recep tayyip erdogan » gassal » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » plajda ereksiyonu gizlemek icin kumdan kule yapmak » aziz yildirim » adaletin bu mu dunya » ismet berkan » existenz » adnan menderes » katip sadi » askin bittigi an » cildirin » cirkin kizlarin makyaj yapmasinin anlamsizligi » tuna uzumcu » emre tilev » istanbul » karisini satan adam » park » neset ertas » her yazar 10 lira verse bir hastaya sifa olsak » fatih terim » ay a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa