thedewil bu basliga bile sadece sen yaziyon utan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. silinecegini bile bile basliga entry giren yazar
  2. bu basliga sadece guzel kizlar yazabilir
  3. bu basliga sadece bkz dan olusan entry girilemesin
  4. sadece basliga bakip yorum yapan yazarlar
  5. ayni basliga entry girmek bile bana yetiyor
  6. thedewil
  7. thedewil bugcilik
  8. utan
  9. utan gel
  10. neslinden utan

© 2008 - uludağ sözlük

thedewil bu basliga bile sadece sen yaziyon utan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. thedewil bu basliga bile sadece sen yaziyon utan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu thedewil bu basliga bile sadece sen yaziyon utan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» laz pacino » yarmuk savasi » kuzey kore » winning eleven 3 » ogretmen maasi » trabzonspor sampiyon olursa olabilecekler » pkk liler sarja sarz dedi diye sarza sarj demek » arabanin arka koltugunda direksiyon aramak » pic sozluk yazarlari » usain bolt yarissa da izlesek diye beklemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games