theblu 

kapat
  1. benim yazarlık anlayışıma yakın olan iyi bir yazar..
    (regnum, 01.10.2006 20:37 ~ 21:03)
  2. yüksek bir potansiyele sahip, bilgisine güvendiğim, yazılarıyla dikkat çekmemesi mümkün olmayan, espirili bir yazar.
    (ridrid, 02.10.2006 01:39)
  3. an itibariyle hakkı için savaşmış ve de kazanmış kişi.
    (ridrid, 07.10.2006 10:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» umutla sevgilinin donmesini beklemek » antakya mozaik muzesi » slav kavimleri » alanis morissette » graveworm » yaran videolar » bayrampasa » avrupa ile amerika arasindaki farklar » sunger fidani » cumhuriyet halk partisi » geleneksel aziz yildirim istifa etme senlikleri » uludag sozluk teki fisleme hastaligi » okuldan nefret ediyorum » illumination » ask » islam in hosgorulu olmamasi » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » hekimhan in tarihi eserleri » hayrunnisa gul » beylikduzu » tag heuer » divrigi nin tarihi eserleri » elini attin mi et gelecek et » milano » erkek adam killi olur » ben seni asla » prefiero estar desnuda que usar pieles » azami » converse giyen turbanli kiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa