the wrong man 

kapat
  1. hitchcock'un gerçek bir olaydan esinlenerek çektiği birkaç filmden biri olan, fakat diğerlerinin aksine, "kitabı okurum ve unuturum, kendi bildiğim gibi çekerim" diyen ustanın bu sefer kaynağa bağlı kalarak ziyan ettiği, ikinci yarısı ve özellikle finaliyle tuş olan bir filmdir. herşeye rağmen henry fonda'nın kariyeri boyunca üstüne giydiği "sıradan insan" performansını bu filmde de en lezzetli şekilde vermesi, sonradan hamile kalmasa vertigo'da da oynayacak ve belki en önemli hitchcock kadını olacak vera miles'in oyunu, filmi önemli kılan faktörler. keşke bildiği gibi çekseymiş hitchcock bu filmi, demekten başka diyecek birşey kalmıyor bize..

http://www.imdb.com/title/tt0051207
    #2010448 (ELeCTrO, 25.07.2007 22:48)

© 2008 - uludağ sözlük

the wrong man başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the wrong man ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the wrong man nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuresel kriz turkiye icin firsat olabilir » tiamat » human blue » kayip prenses » ortasi delik sabun » kimsenin sallamadigi yazarlar » feridun duzagac » uc bes kisi » paranoid sanri » yaran basliklar » derealizasyon » insomni » asik oldugunu herkese soylemek » karin » korsakoff sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zenci » sanri » bursa valiligi onunde lezbiyenim diye bagiran kiz » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » beat » babayaro » bes parasiz » the kite runner » paramnezi » ekstazi » cok seviyorum lan seni » polemik yok mu yahu » sozlugun arada bir yeni kullanici panelinin acmasi » hipoestezi » salvador dali