the world is yours 

kapat
  1. scarfacede tony montananın evindeki heykelde yazan cümlecik
    #73373 (plug in baby, 18.02.2006 01:47)
  2. (bkz: world is not enough)*

(bkz: eywallah)
    #73404 (twist, 18.02.2006 01:59)
  3. (bkz: the world is mine)
    #722615 (hendrix, 11.10.2006 07:17)
  4. scarface filminde tony montana'nın* doğum gününde* havada uçan zeplinde yazan "dünya senin" anlamına gelen söz öbeği.
    #1674306 (kumsaldaserapgorenadam, 22.05.2007 18:09)
  5. scarface filminde zeplinden yansıyan bu slogan, muz teknesinden miami' nin büyülü topraklarına yeni ayak basmış, paraya, güce, şöhrete aç, fakir bir mültecinin, hayatı, kişiliği ve geleceği hakkında önemli ipuçları içerir. montana'nın * sonradan malikanesinin baş köşesine koyacağı the world is yours heykelinin bir eşi de * çalışma masamı süslemekte. bazen gözüm takılır, içimdeki tony ortaya çıkar ve o unutulmaz repliği patlatırım aniden...
    (bkz: I want the world and everything in it)
    #3505692 (bairam hoshtempo, 07.06.2008 08:15 ~ 08:30)
  6. amerikan rüyasının tavana vurdugu an. dünyanın en güzel filminin en güzel sloganı.

1980 yılının baharında Mariel limanın kapıları acıldı.
    ve binlerce insan Amerika'ya giris yaptı.
    onlar amerikan rüyasının pesindeydiler.
    iclerinden biri aradıgını Miami'de buldu...
    varlık, güç ve tutku hayal ettiginden de öteydi.
    onun adı tony montana'ydı.
    ama dünya onu baska bir isimle hatırlayacaktı...
    scarface...
    #3810027 (simdi anani laciverde boyadim, 12.08.2008 23:11)
  7. ayni zamanda pan-am slogani olan ve dunya sizindir demek olan ifade.
    #3810158 (desalvos, 12.08.2008 23:43)

© 2008 - uludağ sözlük

the world is yours başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the world is yours ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the world is yours nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nedenicinasil » ho amca » while my guitar gently weeps » konusmayan adam » hayal dunyasi » pagan fears » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » ufo muzesi » romeo » the godfather » kloroasetofenon » burt young » bosver » milli egitim bakanligi bursu » reel politik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bayram sabahi » bir erkegin isminin oytunc olmasi » uslamlama » formul » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » ergun penbe » masumiyet » yalnizligin anlasildigi anlar » turlu cesitli » jean amerika nin salvaridir » cum on feel the noize » unplugged in new york » pgm301 » giannis parios » nazim hikmet memleket