the vampire 

kapat
  1. besinci nesil yazar. neden ve nasil gelmis biz de bilmiyoruz.
    (84 44 114 44, 22.12.2007 10:22)
  2. gece yazar...
    (karga, 22.12.2007 10:31)

© 2008 - uludağ sözlük

the vampire başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» queen » chicago bulls » drama » anti seovi » birgarip » mercedes bmw » zeka urunu basliklar » kuyruk sokumu » cop adam » yuzde 47 nin turk vatandasligindan cikarilmasi » turkilizce » dorduzlere verilebilecek isimler » minik mavi balina » kalahimari » hakan kadir balta » in silence i observe » celebrity olamazsam sozluk yazarligini birakirim » nation » ege » 2008 avrupa futbol sampiyonasi » gotik » butun sifatlari tamlarim » starbucks tabelasiyla resim cektirmek » touch of evil » minyatur » abbas aga » kalbinde fenerbahce yi yasatanlar » bana keltoslar sac ektiriyor dedirtemezsiniz » internet gencligi » entrylerin hayal kirikligi yaratmasi » unutulmayan dizi replikleri » sinavda yerinden kalkip hocaya tokat atmak » ntv nin citir spikerleri var ya » zaha hadid » nail file » eski sevgiliyi aldatmak » savor » genc bir isadamina » house md » pirateturk net » elliot smith » inkar etmek » alisar hoyugu » avrupa daki zafer sonrasi dis basin haberleri » yaninda oturan erkegin bosalan koltuga gecmesi » mehmet erenler » tarihteki unutulmaz ayarlar » petrus aalberse » timas yayinlari » geleneksel youtube a erisim yasagi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa