the swordsmen 

kapat
  1. carpathian forest'ın 1998 çıkışlı black shining leather albümünün 2. şarkısı.

sözleri;

From the thunder and the storm
    Another winter has sneaked upon me again.
    There s something strange going on here
    on these great cold coastals lines.

The grim vision of Chaos
    upon mankind
    and life itself.
    Nights of black candles
    and gallons of strange old brew.
    Changing suit into gold.

The grip of frost
    and the winds from the north.
    Lurking beneath
    the surface of the coastal horizon.

Banners of War.
    Banners of the Apocalypse.
    Hatred towards mankind and life itself.
    Violence is fashion

The graveyard soil is changing to stone,
    so many of its deaths had been midvinter.
    The blinding snowdrifts.
    The subzero temperature.
    #3426522 (vurursa gol olur, 21.05.2008 13:09)

© 2008 - uludağ sözlük

the swordsmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the swordsmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the swordsmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk 11 in altisiyla yatmak » beni sorma iyiyim » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » zarkava » voznesensky » gripin » arabayi kadin gibi park etmek » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » delirememenin delirten uyuzlugu » yaran bobiler resimleri » fosforlu prezervatif » ha ha » 11 mayis 2005 » ozgurluk ve dayanisma partisi » rivaldo nun fenerbahce ye transferi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » star wars » i don t wanna know » alkolle kadin arasindaki benzesme » juande ramos » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » degisik yasam felsefeleri » fatihkul » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » samil basayev » doldur bosalt » melissa boyner » bana bagiramazsin diyen sevgili » jean amerika nin salvaridir » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » esek sikmek