the strangers 

kapat
  1. 30 mayıs 2008'de abd'de gösterime girip türkiye'de ne zaman vizyona gireceği merak konusu olan gerilim, korku, aksiyon vs. filmi.
    başrollerde liv tyler ve scott speedman bulunmakta.

--spoiler--
    konusu da fragmanlarından anlaşıldığı üzere nevi şahsına münhasır 3 tane maskeli tipin ıssız ormanlık bir yerdeki evlerinde mutlu mesut yaşayan çiftimize bilinmez bir sebeple saldırması, resmen olayı kedi-fare oyununa çevirmesi. klişe gibi dursa da liv tyler'ın yerde kanlar içinde süründüğü kısmı görüldükten sonra sonu merak edilen ve bir an önce vizyona girmesi istenen filmdir.
    --spoiler--

http://www.worstpreviews.com/review.php?id=721
    #3493246 (bettyboop, 04.06.2008 17:26)
  2. izledigim en acayip ve dandik karisimi filmlerden biri.
    --spoiler--
    bu filmi izlemek isteyen insanin tek sebebi biraz tansiyonumu arttirayim, biraz heyecan yapayim olmalidir. ulan filmde bir konu yok, oyle birsey ki adamlar geliyor * agizlarina siciyorlar ve gidiyorlar, ulan bir sebep olmaz mi? ne diye bu iki garibani rahat birakmazsiniz? ulan bari oldurun, yok. adamlar geliyor, bizimkiler * altlarina siciyor, birisi oluyor mu olmuyor mu belli degil, filmde bir bucuk saatte bitiyor. ben anlamadim bisey.
    --spoiler--

--spoiler--
    edit: ayrica gercek bir hikayeden esinlendiklerini soyluyorlar, ulan nerede oldugu belirsiz bir ev, dogru duzgun calismayan lambalar, kimseciklerin olmadigi bir mahalle, kendi kendine sallanan salincaklar tattaravalliler, calismayan radyo, kendini yakan cep telefonu vs. yok yok, senarist cuma namazindan once ki rutin alaturka tuvaleti ziyaretinde, bosaltim islemi sirasinda etrafa bakinirken gordugu 532'li cep numaralarindan esinlenmis, yoksa bu kadar klise ve klasik bir senaryo gercek bir olaydan esinlenilmis olamaz.
    --spoiler--
    #3525301 (aynadaki adam, 11.06.2008 18:12 ~ 18:17)
  3. 08.08.08 tarihinde yani yarın ülkemizde vizyona girecek film.
    #3784309 (taharetmuslugu, 07.08.2008 17:43)
  4. (bkz: ils)
    #3786176 (emptywords, 08.08.2008 00:30)
  5. --spoiler--
    özetle bir boka benzemeyen film. yani liv tyler oynuyo kötü değildir kesin herhalde galiba inşallah deyip girdik ama 2 tane kendi osuruğundan korkan salağın kendini öldürtmesini izleyip çıktık.
    --spoiler--
    #3796328 (eurasia, 10.08.2008 02:26 ~ 12.08.2008 22:30)
  6. (bkz: perfect strangers)*
    #3796339 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 10.08.2008 02:29)
  7. korkmak, insanın en sevdiği şeylerden biri, özellikle bile bile olduğu zaman. her zaman bu argümanı test etmeyi sevmişimdir, ve bu yüzden korku filmlerini sinemada izlemeyi tercih ederim, evde göt kadar ekrandan izleyince korku namına bir şey kalmıyorda ondan. günlerden bugün yani entrynin yazıldığı zaman dilimi, yanlız gitmek tarzım değildir, hemen bir sinema fanatiği bulup soluğu cinebonus sinemalarında aldım. içeri girdik, salon sakin. film başladı FBI felan muhabbetleri liv, taylor afeti, karanlık bir arkaplan derken filmin içine giriverdik, karanlıkta beyaz maskeli adamlar hep ürkütücü olmuştur hele birde aniden manyak bir müzikle karşınıza çıkarılıyorlarsa, yerinizden zıplamamanız mümkün değil. bu tür filmlerden korkudan altına sıçmayı bekleyenler hep hayal kırıklığıyla ayrılır, zaten korkudan alta sıçıracak bir film de henüz çekilmedi ya. neyse bir filmde 4-5 kere harbi harbı tırsıyorsanız bununla yetinmeniz lazım diye düşünenlerdenim. velhasılı tırstım, bir kaç kez koltukla temasımı dahi kestim. 2 saatim heba olmadı, ve bilerek korkmanın keyifli bir halt olduğunu test ederek bir kez daha onayladım. ama hala bu argümana iman edecek pozisyonda değilim. yeni filmlerde belki, ya da hiç olmayacak..
    #3799183 (sybian cemil, 10.08.2008 20:48 ~ 20:49)

© 2008 - uludağ sözlük

the strangers başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the strangers ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the strangers nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» insanin ilham perisinin olmesi » germencik » shannyn sossamon » ozellestirmelere karsi cikmanin manasizligi » sakatlanan basketci icin topu disari atmak » turkler islam in basina gelmis en guzel seydir » agnostic » sinava son gun bile calismayan ogrenci » halk sarz diyor diye sarja sarz diyen otorite » bugun ise gitmesem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games