the silent enigma 

kapat
  1. vincent cavanaghın brutal vokal yaptığı tek albümdür
    #228535 (silentenigma, 10.05.2006 18:14)
  2. Ne zaman baştan sona dinlemeye kalksam shroud of frost parcasında sıkışıp kaldıgım albümdür...
    #368680 (mentor, 23.06.2006 13:50)
  3. mükemmei davul atakları ve ağlatan finaliyle aşmış bir anathema şaheseri...türkçesi;

Rüya ülkesinin görkeminde
    Büyüleyici huzura sahip oluyorum
    Masumiyet ..... tekrar nefes alıyor

Bir düşünsel kaçış
    Ardında bırak göz yaşı duvarlarını
    Dünya dışı hayaller görünüyor hâla
    Yalnızlık beni kör bıraktı

Açık bir gökyüzünün altında
    Ölen gençlerin çığlıkları....
    Acıyla köleleştir beni

Mehtaplı bir dönem,
    Unutulmanın alacakaranlıktaki öpücüğü
    Bir ağıt diliyor
    Mutluluk.....yarım kalmış bir hayal

Ütopya hala doğmadı....

Yıkılmış bir cennetin sancılı yankıları
    Çok özlüyorum Onun güzelliğini
    En başından beri
    O ise hayallerimde çözümsüz bir bilmeceye dönüştü......
    Sessizce...
    #390365 (gothic evil, 01.07.2006 22:26 ~ 23:51)
  4. anathemanın en iyi albumlerinden... ayrıca nefis bir parca... a dying wish ve restless oblivion ile voltranı olustururlar.alternative 4'da bir de entrumental versiyonu bulunur ki aman amandır, lezizdir, sahanedir.
    #390439 (catherine blake, 01.07.2006 23:32)
  5. vincent'ın brutal yaptığı ilk ve son albümdür. anathema bu albümden sonra brutal vokali ve doom metal yapmayı ilelebet bırakmıştır, fakat sonraki albümlerindeki bir çok şarkı bu albümün şarkılarındaki hüznün aynısını taşır. koyu anathemacılar için diğer anathema şarkılarıyla bu albüm arasında hiçbir fark yoktur. brutal olsun yada olmasın hepsi de vücdunuza harita çizmeye yeterli şarkılardır vesselam*.

ayrıca albümle aynı adı taşıyan şarkı demeye dilim varmayan über-muhteşem bir ezgi! gene ölen sevgili, gene hüzün, gene depresyon...
    #782610 (soul forged sin, 28.10.2006 06:39 ~ 21.11.2006 20:50)
  6. anathema nın 2. albümü.
    #1145720 (nickimle değil entrylerimle hatırlanmak isterim, 13.01.2007 08:56)
  7. "an enigma... silent" *
    #2344496 (soul forged sin, 19.09.2007 23:50)
  8. orkestravari müziğiyle insanın iliklerine kadar giren süper eser.
    #2344530 (maskelibalo, 19.09.2007 23:54)
  9. the light at the end of the world ve lost paradise ile beraber britanya temelli doom metalin kült albümüdür. vokalist darren white'ın -ki kendisi dahi çok iyi bir vokalist olmadığını kabul eder- anathema'dan ayrı olduğu ilk albümde vinny vokal performansıyla kendini aşmıştır.
    anathema ilk ve son kez elini sürdüğü doom metalden bu kadar uzakken halen konserlerinde bu albümden şarkılar çalabiliyorsa sanıyorum bu albümün önemini ortaya koyuyor.
    #2344536 (antimatter, 19.09.2007 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

the silent enigma başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the silent enigma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the silent enigma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» notrinova » hopak » dolunayda kurtadama donusmek » lens cikarmak » chelsea nin ronaldinho yu transfer etmesi » hayatinda hic ac kalmamis insan » liseli yazarlar » mahir cayan kim lan » uykusuzluk » marko jaric a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci