the seventh one 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seventh son of a seventh son
  2. seventh
  3. seventh heaven
  4. seventh avenue
  5. seventh star
  6. seventh truth
  7. seventh house
  8. lady of the seventh sky
  9. the seventh seal
  10. salome the seventh veil

© 2008 - uludağ sözlük

the seventh one başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the seventh one ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the seventh one nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cuma ya da pasifik arafi » uludag sozluk te aslinda 50 yazar olmasi » ozkiyim dusunceleri » gaza gelip rohan a elf olmaya giden eski sevgili » priapizm » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » henna » pisin biri » teror » decay » mona sax » farmakokinetik » sermayenin ulusal kokeninin oldugu gercegi » cemsbg » got olmanin dayanilmaz hafifligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gunahim ol benim » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » matruska » kurt hareketi sosyalisttir » beksav » yildiri » faik turun » eksik » the floating head » art of fighting 3 the path of warrior » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » gencler sag sol catismasi olmasin ama sol iyi gibi » formel dusunce bozuklugu » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » cuneyt tanman