the ring 2 


kapat
  1. the ring in devami olan film.izledigim en igrenc filmler arasindadir. (bkz: ukte dolduruyorum)
    #238317 (Hexagram, 13.05.2006 02:15)
  2. ilki kadar korkutmayan film. samara denen insanımsı her sahnede zırt pırt çıkarak özelliğini yitirmiştir artık. ilk film ne güzeldi halbuki içten içten korkutuyodu adamı.***
    (bkz: ringu 0)
    #810715 (Gravisky, 03.11.2006 23:16 ~ 23:18)
  3. soundtrackı kurtlar vadisi dizisiyle neredeyse aynı olan film. * *
    #1159482 (picnick, 15.01.2007 19:55)
  4. basarisiz bir devam filmi.
    #1739530 (RaDaMeNT, 08.06.2007 08:25)
  5. günümüzde insan gibi olmayan salakça korku filmlerinden birinin devamı.
    nedir yani saçını önüne indir ellerini uzat bi gecelik giy adamın üstüne yürü. adam da seni saçından tuttuğu gibi fırlatsın bak o zaman kim korkuyor.böyleleriyle dalga geçmek için korkunç bir film serisinin üstüne tanımam.
    #1742960 (hiccup, 09.06.2007 02:11)
  6. scary movie'nin serilerinden birinde (sanırım sonu) iyi dalga geçilmiş film. önce scary movie'yi izleyip sonra bu filmi izlediğinde o sahnelerde kahkahalara boğulasın geliyor.
    (bkz: pardon burada korkmalıydım)
    aslında bana göre güzel bir gerilim filmi. çocuk çok başarılı en azından. ama şu var niye bu filmlerin konuları hep aynı olur kardeşim. niye hep birbirini taklit eder? dark water, omen vs. karışımı. sonuç olarak o kadar kötü değil izlenilebilir.
    #1843489 (kacak kelebek, 30.06.2007 09:43)
  7. ilkini izledikten sonra, yeterince korkutucu olmadıgını görünce, hayalkırıklıgına ugratan film. bunda birinci film on beş yaşında ve sinemada ikinci filmi on dokuz yaşında ve evde izlemenin de etkisi olabilir tabi..
    #2016394 (jewel, 26.07.2007 21:40)
  8. Başarısız bir korku filmi olmasına rağmen korkutmayı beceriyor. Orjinal japon filmi ringu 2'nin başarısızlık kaderini paylaşıyor.Bu filmin yönetmeni de orjinal hikayesinin sahibi hideo nakata. Ama halka 2'nin hikayesini öyle bir yazmışlar ki karanlık sular filmiyle halka filminin bir karışımı olmuş. Öyle ki halka 2 filminden sonra karanlık sular'ın hollywood versiyonuna gerek kalmamasına rağmen yine de yapılmıştır.
    Ayrıca film boyunca kurtlar vadisinin cendere müziğini dinleyince aklınızdan "acaba halka 2'nin soundtracklarını da mı gökhan kırdar yaptı ?" diye bir soru geçiyor.
    #2634630 (tasslehoff, 27.11.2007 03:39 ~ 03:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

the ring 2 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the ring 2 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the ring 2 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about the ring 2. Copyrights of the articles are belong to their authors.