the red chord 

kapat
  1. amerikalı bir deathcore grubudur. 2 adet albümleri bulunmaktadır :

Fused Together in Revolving Doors (2002)
    Clients (2005)
    #1589547 (antisocial, 30.04.2007 13:48)

© 2008 - uludağ sözlük

the red chord başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the red chord ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the red chord nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» transatlantik egilimler » milli egitim bakanligi bursu » cim hokeyi » besiktas » osurunca etegi acilan kiz » uluslararasi genclik film yapim atolyesi » mute » hayri hicler » bir derdim var yasanmisliklari » luthite » ufo » sozluk yazarlarindan aforizmalar » medyum » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » rs ne la » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » enes » satin aldigi seyin parasini soyleyen erkek » roope latvala » facebook taki fotograf yorumlari » tahta gibi kadin » deniz demiroz » kim en yakinindakini taniyabilir ki » orcun kunek » 2008 2009 uefa kupasi d grubu » waldeck » here comes the sun » ali sami yen cehennemi » google 2001 » michael » gecee