the rakes 

kapat
  1. the ile başlayıp s ile biten gruplardan biri daha. ingiliz rock'un taze kanı olarak lanse edilen ve 16 şubat günü yeni melek gösteri merkezi'nde konseri olan dörtlü.
    #1260152 (vera, 05.02.2007 09:53)
  2. güzel müzik yapan ingiliz grup. capture/release ve ten new messages olmak üzere iki albümleri vardır.

web sitesi: http://www.therakes.co.uk
    #2196351 (amnesiac, 25.08.2007 14:54)
  3. adlarını tırmık kadar bir deri bir kemik oldukları gerçeğinden almış, 2004 yılında kurulan, londra çıkışlı topluluk. 22 grand job adlı parçalarıyla tanıdım onları. 2005 sonlarıydı yanlış hatırlamıyorsam. 2 dakikayı bulan kısa bir kayıttı bu. klibinde beyaz gömlek ve siyah mini etekli seksi sekreterler vardı. albümleri çıkar çıkmaz edinmiştim. oldukça keyifli, hızlı bir albümdür capture/release adlı albümleri. günlük yaşamdan ve monoton hayatın sıkıcılığı üzerine yazılmış sözler bulunur şarkı sözlerinde. indie-rock olarak franz ferdinand, kaiser chiefs, maximo park, bloc party gibi birkaç grupla aynı cümle içinde saymazsam haksızlık yapmış olurum onlara. albümlerindeki bazı kayıtlar dans-rock denilebilecek bir tarza da sahiptir. alan donohoe adlı solistleri sahne performanslarında garip hareketler yapar. ilk albümleri 2005'in ağustos ayında yayınlandı. 2007 mart sonu gibi ikinci stüdyo albümleri ten new messages'ı yayınladılar.
    #3480356 (kizkaciran damat, 01.06.2008 21:48)

© 2008 - uludağ sözlük

the rakes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the rakes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the rakes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibrahim kas » starfucks » eski sevgilinin dugununde halay cekmek » alacakaranlik durumu » kara ciglik » pes 2009 » ultima online » asansor kullanmayi bilmeyen insan » galatasaray kupasi » acc » sabah sabah seda sayan » losing my religion » pos makinasi olan dilenci » buyumek » anket sozlugun velinimetidir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinavda mesaj atmak » eve » marionette » abuli » cirkin kadin yoktur az photoshop vardir » cemsbg » bas agrisi » yeni uyelerin sozlugun icine etmeleri » trumanshow » unutma » bok atmanin dayanilmaz hafifligi » yapilmis en aptalca dalginlik » kapitalizm » tuomas holopainen » liv tylor un fil yutmus hali