the queen 

kapat
  1. (bkz: god save the queen)
    #1310340 (martin edilen, 16.02.2007 02:50)
  2. helen mirren'a en iyi kadın oyuncu oscar'ını getiren filmdir.

oyunculuk açısından izlediğim en iyi filmlerden biriydi. sürekli haberlerde gördüğümüz kişilerin sinema perdesinde canlandırılması zordur kanımca. çünkü her an gerçekleriyle yüz yüzesiniz ve karşılaştırma imkanınız var. ancak ben sinema perdesinde sanki gerçekten kraliçe 2. elizabeth'i, tony blair'i, prens charles'ı, alaisteir campbell'ı gördüm.

alaisteir campbell ise filmin en eğlenceli karakteri. zamanında tony blair'le ayrılmaz bir ikili oluşturan ve ''tony's spin doctor'' olarak anılan campbell'ı filmde mark bazeley canlandırıyor.

filmin en çarpıcı noktalarından birisi ise kraliçe'nin tony blair'e söylediği, özetle ''bir gün sen de halkın nefretiyle karşılaşacaksın'' anlamına gelen sözleri. o dönemde halkın gözünde ''altın çocuk'', ''kraliyet ailesini dize getiren kahraman'' olan blair'in, ''istenmeyen adam'' haline gelişi canlanıyor gözünüzde.

resmi sitesi:
    http://www.thequeenmovie.co.uk/
    #3006004 (tony blair baykal bilmeyir, 15.02.2008 03:10)

© 2008 - uludağ sözlük

the queen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the queen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the queen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» super semih trailer » venus pastanesi » ferhat gocer in takim elbisesi » burak ozcivit » sergen yalcin » 7 kisinin kurban da bluevelve e girmesi » cobhc » sozlukle ilgisiz istekler » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » psychosexual development » animal instinct » kir kalbini ver elime » will you still love me in the morning » seyyar soguscu tezgahindaki gaz lambasi » s yerine dolar isareti kullanana eksi oy veren tip » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » evlilik kredisi » kugulu park » soguk alerjisi » 1961 » sol frame » kaybetmek » resident evil degeneration » ciddi basliklarda kaybolan ofkeli yazarlar » marionette » efkar » moriye » ispanyolca » tayyip e sok ceza » behavioral autogynephilia » engin ceber