the night of the hunter 

kapat
  1. yönetmeninin charles laughton, başrol oyuncularının ise robert mitchum ve shelley winters olduğu 1955 yapımı harika bir film noir.imdb'de 8.2 puanla 150.sırada top 250'de şu an.
    #509721 (skydancer, 07.08.2006 19:42)
  2. robert mitchum, tüm zamanların en hasta ruhlu katillerinden birini oynar. dul karısını öldürüp çocukların peşine düşen sahte peder rolündedir. love/hate yazılı parmaklar da unutulmazlar arasında yer alır. sessiz sinemanın duru güzellerinden lillian gish de filmde çocukların koruyucu meleği* olarak yer alır.

http://www.imdb.com/title/tt0048424
    #2010942 (ELeCTrO, 25.07.2007 23:49)

© 2008 - uludağ sözlük

the night of the hunter başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the night of the hunter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the night of the hunter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mutsuzluk » tuncay sanli » hayata dair umut veren detaylar » 200 metre kosusu » endee » pilli kro » milliyet » yapma cocugum yapma evladim » aglayana agla acilirsin demek » faul yapan futbolcu sapsalligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games