the negotiator 

kapat
  1. 1998 yapımlı başrollerinde samuel l jackson, kevin spacey ve david morse'un oynadığı aksiyon filmi.
    http://us.imdb.com/title/tt0120768/
    #1105992 (larker, 04.01.2007 20:17)
  2. sürpriz finalleri sevenlerin kaçırmaması gereken film.
    #3557304 (madmadam, 19.06.2008 12:26)

© 2008 - uludağ sözlük

the negotiator başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the negotiator ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the negotiator nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilinin aramamasi » musaaden olursa ben gidiyorum » engin ceber » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » saray helvasi » turk silahli kuvvetleri » al sana bir gobek ver bana bir bebek » hayatin nasil bitecegi degil nasil surecegi onemli » fugitive pieces » los lunes al sol » albert finney » gul ki » wunderman » ask konusturur » berrak sudaki kirmizi balik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » beni birakip nerelere gidersin mysql server » luksemburg » linger » red alert 2 » istanbul surlari » turkiyede ziraat muhendisi olmak » yunanca » green street hooligans » her turlu tip alaninda uzman anne » hasan kurtulmus » 19 ocak 2008 mhp lokaline cirkin saldiri » 17 asker sehit olurken tesbih ceken komutan » wings of god » kucukken sevilen ismi buyuyunce sevmemek