the mozart project 

kapat
  1. wolfgang amadeus mozart'ın, works by date ve works by category başlıklarıyla çalışmalarını ve mozart's life, mozart's family, mozart-weber family tree ve chronology başlıklarıyla biyografisini barındıran, amadeus and mozart ve der neue köchel ile seçilmiş denemeleri, çeşitli linkleri ve yararlanılan kaynakları * muhteva eden geniş kapsamlı bir site. http://www.mozartproject.org
    #2193584 (ELeCTrO, 24.08.2007 23:38)

© 2008 - uludağ sözlük

the mozart project başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the mozart project ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the mozart project nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the zephyr song » devrimci yazar ayarla fasilitesi » insani anlamsizca mutlu eden seyler » sozlukle ilgisiz istekler » mystery » melankolik » kaybetmek » 2009 da ekonomik kriz ihtimalinin dusuk olmasi » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » ikiyuzlu ateist » d n » bir kiza kirpiklerin takma mi diye sormak » abazanligin sonu » sagopa kajmer » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pride and prejudice » amnezi » nazim hikmet e nazim usta demek » yigit ozgur esprileri » mulayim sen kocaman bir cilginsin » celinebilirlik » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » karateci kiz » beyaz melek » nefret edilesi hediyeler » ozgur show » cunku esegin zikinden dolayi » ismail alpen » burak erdogan » uzun kot etek giyen turbanli