the most club 

kapat
  1. moskova'nın en gidilesi mekanlarından biridir. içeride, ömr-ü hayatınızda görebileceğiniz en güzel kızlarla ortaya karışık yapılmış şekilde takılabileceğiniz, müzikleri ve içkileri ile de bayağı başarılı olan bir kulüptür. girişte face control denilen şeye maruz kalıyor olsanız da eğer girebilirseniz buna değer.
    #2913815 (devedikeni, 29.01.2008 15:01)

© 2008 - uludağ sözlük

the most club başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the most club ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the most club nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarmasik » karakol » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » ergun penbe » sweden » g noktasi » zaten anlamiyorumki » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » zarkava » photoshop lu fotograflarin moda olmasi » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » saros korfezi » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » suyuk » golden margarita » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasamak bir sanattir » dogu ve guneydogu anadolu insani » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » burasi kasiyo msn versene » alpine dachsbracke » cagatay » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » avrupa nin yeni prensi » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » aptal cirkin kisa boylu sisman ve esmer » oneqeno » dogum » fenerbahce nin ikinci lige dusmesi » pantolonun icine kazak sokmak » 3 u 1 arada