the loss and curse of reverence 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. reverence
  2. loss
  3. stop loss
  4. consequential loss
  5. cable loss
  6. absorption loss
  7. at loss for words
  8. kingdom of loss
  9. king of loss
  10. the loss of sexual innocence

© 2008 - uludağ sözlük

the loss and curse of reverence başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the loss and curse of reverence ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the loss and curse of reverence nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hali saha macinin 0 0 bitmesi » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » yildiray ogur » theodora » bir gun biri saplayacak ama dur bakalim » realpolitik » sozlukteki hristiyanlar » carriye roxalina » cim hokeyi » lcd vs plazma » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » rat salad » gokdeniz karadeniz » muhalefetten destek istemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lens » dalibor bagaric » surudenayrilanidealistkuzu » rock station » kadinlarin 4 mucizesi » blog 27 » kadirusagi koyu » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » july » biricik suden » kendi uktesini dolduran yazar » mircea lucescu » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » iade i ziyaret » piercing yaptirip ana babadan saklanmak