the london dungeon 

1. londra da yer alan dev korku tüneli.
    new york, hamburg, amsterdam ve edinburgh serisinin londra ayağıdır.
    tam hatırlamıyorum ama girişte biletinizi giyotinle falan kesiyorlardı.süper eğlencelik bir mekan.
    içeride interaktif olayların içerisinde bulabilirsiniz kendinizi.
    vay lan karındeşen jack de perişan etmiş milleti der ve cesetleri izlerken bir anda kendinizi bir mahkemede yargılanıyorken ve hatta suçlu bulunmuşken bulabilrisiniz.
    giriş biraz tuzludur.15 pound civarı.
    kapıda da kafadan 1 saat sıra bekleyeceğinizi hatırlatır,iyi günler dilerim.
    #1908938 (leblebi tozunun hastasiydim, 11.07.2007 14:51 ~ 12.08.2008 07:50)
  2. ziyaret etmesi acayip yürek * isteyen mekandır. kimilerinin * çığlıklar atarak, arkasına bakmadan kaçtığı bilinir. yamulmuyorsam bu müze / korku tüneli gerçekten de zindan olarak kullanılmıştır, tarihi bir binadır yani. * bu da olayın korkutuculuğunu artıran bir etkendir. bir gün çok kaşındım, ben de görmek istedim burayı. kapıdan içeri adım attığım anda, daha en başından sanki yeterince tırstırıcı bir ortamla karşılaşmamışım gibi, yarmagul formatında bir kadın güvenlik güvenlisinin şahsıma aniden korkunç bir bakış fırlatmasıyla irkildim. mizansenin bir parçası mıydı yoksa bu? "vazgeç lan" dedim kendi kendime, geri döndüm, derin bir nefes aldım. * * *
    #3356443 (ashtarte, 04.05.2008 18:29 ~ 18:32)
  3. http://www.thedungeons.com/
    #3805963 (ashtarte, 12.08.2008 03:15)

© 2008 - uludağ sözlük

the london dungeon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the london dungeon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the london dungeon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sosyal temsiller » daniel gonzalez guiza » enderun sevgiler » dinci burjuva » sozlukteki bunu da eksilediler ya ekolu » otoklav » aybars lebib » 222 park » iris » sevdim ama sonu yoktu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games