the last mimzy 

kapat
  1. son zamanlarda seyrettiğim en boktan film. iki kardeş bir kutu buluyor. dünyayı kurtarıyor. ilk seyredişte kafadan 20 tane mantık hatası buldum. gururluyum.
    #1996535 (selfless, 24.07.2007 00:27)
  2. fena halde intel reklamı yapılan film.
    #2251439 (fdngnr, 03.09.2007 00:10)

© 2008 - uludağ sözlük

the last mimzy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the last mimzy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the last mimzy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emniyet kemeri » we are but falling leaves » yaslaninca kendine baksin diye cocuk yapmak » robinson crusoe 389 » can t smile without you » ama askim yok » online olanlar » musvette e dergi » 2008 abd baskanlik secimleri » ekonometri » bl » sen oyna dilber » macerayisevenadam » halklarin kallesligi » uludag sozluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » histeri » hele bi su ramazan bitsin » second life » these living arms » makine muhendisi » uzun kot etek giyen turbanli » strategy » lord esseinski » the bear » pkk » 10 yil sonra butun yazarlar evli olacak » byegm » x e koyayim sana bir sey olmasin » eidetic imge » decay