the ladykillers 

kapat
  1. tom hanksin izlediğim en komik filmlerinden biridir. filme has sahneler bulunmaktadır. karakterlerin bazı hareketlerindeki ısrarcılık oldukça komiktir. film oldukça güzel bir sonla bitmektedir. eğlenceli anlar geçirmek isteyenlerin rahatlıkla başvurabilecekleri bir filmdir.

(bkz: the ladykillers)
    #2240756 (kuvass, 01.09.2007 09:06)
  2. (bkz: kadın avcıları)
    #2240758 (kuvass, 01.09.2007 09:07)
  3. william rose'un hikayesinden uyarlanmış, alec guinness, herbert lom, peter sellers gibi ustaları bir araya getiren kara komedi.
    http://www.imdb.com/title/tt0048281

daha sonra coen kardeşler rejisinde tekrar çekimi de yapılmıştı.
    http://www.imdb.com/title/tt0335245
    #2905878 (ELeCTrO, 28.01.2008 00:26)
  4. tom hanks'e rağmen uyuklatan film. soundtrackler bile uyutmak için özenle seçilmiş adeta.
    #2941071 (mykalkan, 03.02.2008 02:28)
  5. insanı insanlığından şüphe etmeye sürükleyen nefis komedi.

--spoiler--
    şimdi düşünüyorum "ben bu filmde en çok nereye güldüm?" diye, verdiğim cevaptan utanıyorum. abicim filmin hemen başlarında tipik soygun filmlerinde olan o "ekibi tanıtma sahnesi"nde bombacı eleman reklam filmi setinde köpeğe gaz maskesi taktığı için o hayvanceğiz debelene debelene boğularak can veriyordu. düşünüyorum düşünüyorum ben en çok buna güldüm, nası bi canavarım ben diye içim içimi yedi. sonra tekrar izledim tekrar güldüm geçti. valla bak.
    --spoiler--
    #4313636 (martin edilen, 03.12.2008 20:45)
  6. gawain karakteri uçmuş olan filmdir.

(bkz: o kıç değil edebiyat)
    #5123784 (t bag, 30.04.2009 09:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

the ladykillers başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the ladykillers ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the ladykillers nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about the ladykillers. Copyrights of the articles are belong to their authors.