the kill 

kapat
  1. güzel bir 30 seconds to mars şarkısı. klibi the shinning filmini anımsatıyor.sözleri de şöyle;

what if i wanted to break
    life and i'll laugh in your face
    what would you do?

what if i fell to the floor?
    couldn't take this any more
    what would you do?

come break me down!
    bury me, bury me!
    i am finished with you!

what if i wanted to fight
    beg for the rest of my life
    what would you do?

you say wanted more
    but i'm waiting for
    i'm not running from you

come break me down!
    bury me, bury me!
    i am finished with you!
    look in my eyes!
    you're killing me, killing me!
    all i wanted was you!

i tried to be someone else
    but nothing seemed to change
    i know now, this is who i really am inside!
    finally found myself! fighting for a chance i know now,
    this is who i really am!

come break me down!
    bury me, bury me!
    i am finished with you!
    look in my eyes!
    you're killing me, killing me!
    all i wanted was you!
    come break me down!
    break me down, break me down!

what if i wanted to break?
    (marionette, 16.01.2007 19:21 ~ 10.02.2007 18:49)
  2. klibi izlemek için
    http://www.youtube.com/watch?v=RUvuGzKg8-o +
    (marionette, 16.01.2007 19:23)
  3. klibinde birebir the shining * filmi canlandırılmıştır..
    (beholderr, 14.02.2007 17:58)
  4. dinlenildiği ilk andan itibaren akıldan çıkmayıp, yer etmiştir bu şarkı. "come break me down. bury me, bury me" kısmını "marry me, marry me" şeklinde anlayanlarına da rastlanılmıştır. *
    (vera, 25.02.2007 01:06)
  5. akustik versiyonu orjinalinden daha güzel olan bir şarkıdır.
    (THE SONARSYS, 24.08.2007 00:50)
  6. 30 seconds to mars'ın geniş çevrelerce tanınmasını sağlayan şarkıdır. *

"come, break me down
    bury me, bury me
    i am finished with you, you, you
    look in my eyes
    you re killing me, killing me
    all i wanted was you" kısmıyla olayı bitiren bir parçadır aynı zamanda.
    (bionic, 15.01.2008 21:11)
  7. eğer birine çok sinirlendiyseniz ama bağıramıyorsanız dinlemeniz gereken şarkı. jared abi sizin yerinize bağırıyor, sinir stres kalmıyor, mis gibi oluyorsunuz.
    (sle7in, 24.03.2008 14:55)
  8. bazı şarkılar olur sizin için yazıldığını düşünürsünüz saatlerce dinlersiniz. ben 3 gündür bilgisayarı bile kapatmadım bıkmadım sanırım bu şarkı o şarkılardan.
    (zuvvar, 06.04.2008 13:57)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bekledigim gemiler » tamamen bilgi iceren entry nin eksi oy almasi » hos geldin » parantez ici hayatlar » ticaretsiz mal tartismasiz bilgi cezasiz saltanat » hmi » en dis kulvardan gelip birinci olan at » otobuse pazari tasiyan teyzeler » cehennemde sozluk yazarlari ile karsilasmak » manolo blahnik » zafer yelen » baslik ve nick uyumu » erotica » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » mission kashmir » burhanettin ilyas celebi » prince of persia the two thrones » tuncay ozkan » birinci red bull flugtag istanbul » din » aysun kayaci nin ust dudagi » icimde yagmur » ishal yazar » return to sender » uxous » iran » sevgiliye soylenen en guzel soz » nikah sekeri » fanta kulesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa