the juror 

kapat
  1. sonunu tahmin edemeyeceğiniz çok iyi senaryoya sahip, gerek oyuncularıyla gerek çekim yapılan mekanlarıyla güzel bir film.
    #3719343 (kimlixiz, 25.07.2008 16:50 ~ 16:53)
  2. alec baldwin oynamasa daha iyi olacakmış diye düşündüren iyi film. bu baldwin sülalesinin olanca yeteneksizliğine rağmen hollywood'da yer bulabilmesi evrenin keşfedilmeyi bekleyen sırlarından biridir ayrıca.
    #3719358 (damat hobbit pasa, 25.07.2008 16:54)

© 2008 - uludağ sözlük

the juror başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the juror ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the juror nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » baslik sikintisi cekmek » apne » buyuk mustafa » yaran okuyucu yorumlari » teoman » keten » sokakta yururken onune gelene kufretmek » uhde » acrotomophilia » wordpress » disforik duygudurum » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » giuseppe verdi » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » essence » sosyal demokrasiyi sol sanmak » neset ertas » depreciation » autumnblaze » sabri sarioglu » teroru cozene odul verelim » cek git bebegim » luthien » bir derdim var yasanmisliklari » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » gelecegin bi yuzyil sonrasi » kemal oncel » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi