the house of the rising sun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. house of the rising sun
  2. rising sun
  3. keep on rising
  4. rising
  5. hannibal rising
  6. empire of the rising sun
  7. mercury rising
  8. red dawn rising
  9. bad moon rising
  10. a new power is rising

© 2008 - uludağ sözlük

the house of the rising sun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the house of the rising sun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the house of the rising sun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt » hossik » andy mckee » teb kobi tv » basincli konusma » araf » basbug ataturk » enderun sevgiler » yaran diyaloglar » joker da » bakinizlarin bos kalmasi » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » ezginin gunlugu » kalpsiz adam » anestezi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » space monkey » animal instinct » ezan okunurken muzigin sesini kisan ateist » bas ortulu oldugu icin ciplaklar kampina alinmamak » nestea seftali » sesli dusunuyorum ben » askinla » depr » oldum de uyandim » abdulaziz han » arjen robben icin alternatif meslekler » onurkul » chatin » medya canavari » sinir hastasi bir sevgiliye sahip olmak