the hercules 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hercules
  2. c 130 hercules
  3. hercules cf
  4. nike hercules

© 2008 - uludağ sözlük

the hercules başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. the hercules ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the hercules nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » sevgiliyi sol frame getirmek » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » tiamat » ask tenceredir » uludag sozluk eskisehir zirvesi » sembiyoz » kadin » dugun » hela yerine wc diyen vatan haini » jean claude van damme » sampiyonlugunu ilan etmek » bir turk olarak kurtlere soruyorum » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » stockholm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » arama motoru » che » basgoz etmek » calismak calismak calismak » acidan dolayi bazi taskinliklari hos gorduk » bes parasiz » lord esseinski » boru mu bu boru mu bu boru mu boru mu boru mu bu » maslak opet » marcus miller » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » tatarlarin bizi yendigine inanamiyorum » dorduzlere verilebilecek isimler » zaten seni arayanin ben ta amina koyim » kannabinohid