the heart of everything 

kapat
  1. within temptation'in dördüncü stüdyo albümü. Ayrica grubun Amerika'da yayinlanacak olan ilk albümü. Bu albüm bir öncekine göre (bkz: the silent force) daha sert olmus ve orkestra ve yaylilar yerine gitarlar ön plana cikmis. Bence daha da güzel olmus. Ayrica Sharon den Adel bu albümde daha farkli vokaller de denemis.

Tracklist :

1. "The Howling"
    2. "What Have You Done" (feat. Keith Caputo)
    3. "Frozen"
    4. "The Heart of Everything"
    5. "All I Need"
    6. "Our Solemn Hour"
    7. "Hand of Sorrow"
    8. "The Cross"
    9. "Final Destination"
    10. "Forgiven"
    11. "The Truth Beneath the Rose"
    #1354915 (aftermath, 27.02.2007 17:28)
  2. Aşağıdaki şarkıların dışında piyasa yapmak için çıkarılmış albüm.
    (bkz: Frozen)
    (bkz: Our Solemn Hour)
    (bkz: Hand of Sorrow)
    (bkz: The Truth Beneath the Rose)
    #2033290 (THE SONARSYS, 29.07.2007 18:23)

© 2008 - uludağ sözlük

the heart of everything başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. the heart of everything ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu the heart of everything nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emine ayna » kaleci sacli adam » harvey jacobs » david duchovny » windows vista » kendisinden hoslanan kizla konusamayan erkek » beseri munasebetler » yaran beddualar » ben hep 17 yasindayim » retro a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games